1094 Budapest,
Páva utca 28.

Programok

Programok

 

Fontosnak tartjuk, hogy a SIRSZ Bár folyamatos színtere legyen baráti találkozóknak, illetve törzshelyként szolgáljon mindazoknak, akik második “otthonra” leltek nálunk. Büszkék vagyunk arra, hogy nem kizárólag a környékről ugornak be hozzánk “meginni egy pohár sört”, hanem sokan a peremkerületekből és az agglomerációból is gyakran megfordulnak nálunk. A jó hangulat, nagy italválaszték és kedvező árak mellett a folyamatosan meghirdetett programoknak tulajdonítjuk sikerünk titkát.

Vendégeink a Foci (Bajnokok Ligája, EB, VB, Bajnoki mérkőzések, stb.) és NFL meccseket, teniszmérkőzéseket, Forma 1 és Moto GP futamokat folyamatosan megtekinthetik nálunk HD minőségben. Többször előfordult, hogy előre jelzett egyedi igényeket is ki tudtunk szolgálni hatalmas sportcsatorna kínálatunknak köszönhetően, a DIGI TV jóvoltából.

Nem csak a sportkedvelőknek szervezzük programjainkat. A péntekek és szombatok általában az ital- és koktélakciókról valamint tematikus bulikról szólnak. Lehet magyar, európai, esetleg tengeren túli ünnep vagy agymenésünk szülte “hozd el anyukádat is” tematika, mi megragadunk minden lehetőséget, hogy minél változatosabb bulikat szervezzünk.

Várunk sok szeretettel programjainkra

SIRSZ Bár programfüzet