1094 Budapest,
Páva utca 28.

Helyszín

Helyszín

 

A SIRSZ Bár tökéletes helyszín magánrendezvények számára, legyen szó születésnapról, csapatépítőről, legény- vagy leánybúcsúról, tejfakasztó buliról vagy egyéb, könnyedebb helyszínt megkívánó eseményről. A SIRSZ Drink Bár teraszán 16 főnek, a báron belül a vendégtérben 24 főnek tudunk ülőhelyet biztosítani. A tágas – esetenként tánctérnek is használt – előtérrel együtt a SIRSZ Bár 50-60 fős rendezvények lebonyolítására is kiválóan alkalmas rendezvényhelyszín.

Bérlőink számára lehetőséget biztosítunk párórás, fél- vagy egész napos bérlésre egyaránt. Üzletpolitikánk, hogy nem kötünk ki minimális létszámot és bérleti díjat sem kérünk vendégeinktől, általában egy minimális fogyasztási értéket szoktunk kérni a foglalás hossza függvényében. Számunkra fontos, hogy mindenki jó szívvel emlékezzen vissza az általa szervezett rendezvényre, ezért helyszínbérlés esetén mindig igyekszünk rugalmasan kezelni a különleges kéréseket, úgymint egyedi italkészlet beszerzése, étkezési lehetőség vagy például a bérlő személy által kért Zene/DJ biztosítása.

Továbbá szívesen szolgálunk helyszínéül rendszeresen – heti vagy havi rendszerességgel – megtartott kluboknak, tanulói csoportok összejöveteleinek, termékbemutatóknak. Minden asztalunknál konnektorok kerültek kiépítésre és a SIRSZ Bár területén rendelkezésre áll saját Free WiFi szolgáltatás, nagysebbességű internetelérési lehetősséggel, ezáltal mini munkaállomások kialakítására is van lehetőség, ha az iszogatás közben felmerülne egy-két megoldandó feladat.